Körkortselever sökes

Utbildarna AB genomför trafiklärarutbildning genom yrkeshögskolan. Utbildningen är 60 veckor lång och efter avslutad utbildning kan de studerande arbeta som trafiklärare på trafikskolor.

Som ett led i utbildningen söker vi personer som vill delta i utbildningen och övningsköra och delta i körkortsteoriundervisningen med lärarkandidaterna.

Lite fakta

Undervisningen är inte en komplett körkortsutbildning. Vissa obligatoriska moment ingår inte i vår undervisning och vi bokar inte teori- eller körprov. Därför rekommenderar vi er att samtidigt gå till en trafikskola för att få undervisningen komplett.

En 55 minuters körlektion kostar 330 kr, moms inräknad. Vid köp av paket omfattande 10 lektioner betalar du 3000 kr.

Övningskörning 
Denna genomförs dagtid, må, tisd och onsd mellan 07.45 och 15.45. Vi kan erbjuda övningskörning från September-december.

Teoriundervisning
Våra trafiklärarkandidater erbjuder kostnadsfri teoriundervisning vid sex tillfällen under vecka 48-49. Undervisningen genomförs må, tisd och onsd kl. 14.30-16.30. Du kan delta i teoriundervisningen utan att köpa några körlektioner om du önskar detta.
OBS! Om du deltar vid alla sex teoritillfällena bjuder vi på en gratis körlektion! Föranmälan krävs.

Informationsmöte
Du är välkommen på informationsmöte torsdagen den 6 augusti kl. 15.00 då vi berättar om hur vår utbildning är upplagd. Köper du 10 lektioner under informationsmötet bjuder vi på ytterligare en körlektion.
Informationsmöte, teoriundervisning och körlektioner äger rum hos Utbildarna AB på Atlantgatan 6 i Helsingborg.
Beroende på antalet deltagare vid informationsmötet kan viss kötid förekomma, vi har begränsat antalet deltagare, men genomför informationen tills dess att alla fått ta del av denna. Tänk på att hålla avstånd och invänta din tur att få informationen.

OBS!
För att få boka körtider för att  övningsköra måste du ha körkortstillstånd. Det kan ta lite tid att få tillståndet så vi rekommenderar att du söker det direkt om du tänker börja övningsköra. Du gör ansökan på korkortsportalen.se.

Bokning av körlektioner

Bokning av körlektioner kan göras i anslutning till informationsmötet och från och med 9:e oktober på tel. 0706- 32 68 40 eller genom besök måndagar, tisdagar och onsdagar, 09.00 - 14.30.
Är du intresserad är du välkommen att skicka en intresseanmälan redan nu via länken ovan.